Благодійна акція "Подаруй щасливий день"

День щастя у подарунок

Хто найбільш потребує радісних моментів у житті? Без сумніву, це – діти. І особливо діти з інвалідністю. Їм потрібні і наша увага, і наша доброта, але, насамперед, цим малюкам потрібна радість.

Щоб дитячі очі наповнилися щасливим світлом, ми вирішили подарувати їм веселе свято. Була проведена благодійна акція «Подаруй щасливий день». 8 грудня 2014 року на зібрані кошти організовано поїздку для дітей з особливими потребами та їхніх батьків до «Чудо-парку» ТРЦ «Фабрика» та МакДоналдсу. Незважаючи на погодні умови, у поїздці взяли участь 27 дітей та члени їхніх родин.

/Files/images/DSCN2358.JPG/Files/images/DSCN2317.JPG

Діти із захопленням розважалися на різноманітних атракціонах, відвідали майстер-клас із виготовлення святкового печива, а потім весело провели час в МакДоналдсі. Щира подяка від батьків і дітей стала найвищою нагородою за проведення благодійного свята.

На кошти, що залишилися, будуть придбані подарунки до дня Святого Миколая та гігієнічні засоби для дітей, які за станом здоров’я взагалі не мають можливості залишати свої домівки.

Від всього серця дякуємо всім, хто прийняв участь у акції: учням навчальних закладів району, волонтерським загонам, спонсорам - СК «Заготконтора», ПАТ «Херсонський хлібокомбінат».

Сподіваємося, що така благодійна акція стане доброю традицією. Адже, що дійсно дарує нам радість у житті? Сонячна усмішка, дружня увага, живе спілкування, щира турбота. Бо справжнє свято починається там, де є доброта, що здатна творити чудеса.

Завідувач РПМПК Басюк Н.О.

/Files/images/DSCN2345.JPG/Files/images/DSCN2357.JPG

/Files/images/DSCN2348.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 400

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.