Семінар учителів іноземних мов у Брилівській ЗОШ І-ІІІ ст.

10 грудня ц.р. на базі Брилівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар учителів іноземних мов із теми «Ефективність відтворення соціокультурної та комунікативної змістових ліній на уроках іноземної мови». І це невипадково, адже адміністрація цього закладу багато уваги приділяє вивченню іноземних мов, а до складу шкільного методичного об’єднання входять спеціалісти вищої категорії, творчі особистості, професіонали своєї справи: Вінник І.Є., член районної творчої групи, учасник конкурсу «Учитель року»; Кошеварова Л.З., досвідчений педагог, випускники якої працюють вчителями у навчальних закладах району, області та України; Курамшина П.А., учні якої є постійними слухачами МАН України; Зайцева О.В., молодий, талановитий вчитель.

У ході семінару педагоги, учні запросили гостей на відкриті уроки, позашкільні заходи, на огляд виставки поробок до різдвяних та новорічних свят. На уроки завітали «поети», «письменники», «музиканти» з Великобританії, Німеччини.

Учні Брилівської ЗОШ І-ІІІ ст. вивчають дві іноземні мови, співають гімн рідною і англійською мовами, читають вірші Шекспіра і Гете в оригіналі.

Усіх присутніх вразили і діти і їхні наставники - розумні, освічені, відповідальні, чемні.

Світлана Гуцева, методист КУ "ЦРМК"

/Files/images/Брилівська 1.jpg/Files/images/Брилівська 2.jpg/Files/images/Брилівська 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 389

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.