Гуртківці СЮТ привезли додому перемоги

У м.Херсоні на базі КЗ «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради було проведено конкурси юних конструкторів, винахідників та раціоналізаторів, користувачів персональним комп’ютером, WEBдизайну та «Мирний космос». На цьому заході Цюрупинський район гідно представили гуртківці СЮТ, які вибороли призові місця.

Під керівництвом творчого педагога Сироти Ю.М. на конкурсі «Мирний космос» від гуртка космічного моделювання та макетування свою розробку у номінації «Ракето-космічна техніка минулого і сучасності» захищав Осетинській Мирослав, учень 5 класу Цюрупинської СШ І-ІІІ ст. № 2, і посів І місце.

Серед винаходів, представлених на обласний конкурс юних конструкторів, винахідників та раціоналізаторів, журі у розділі «Сільськогосподарська техніка» нагородило дипломом І ступеня «Пристрій для виконання комплексу польових робіт», дипломом ІІІ ступеня «Сіялку-дозатор», які представили на конкурс вихованці авіамодельного гуртка СЮТ Філенко Антон, учень Цюрупинської гімназії, та Морозов Андрій, учень Цюрупинської СШ І-ІІІ ст. № 2 (керівник Ткаченко В.Г.), а дипломом ІІ ступеня за «Універсальний токарно-шліфувальний верстат» у розділі «Промислова техніка» - вихованців автомодельного гуртка Гордійчука Миколу, учня Цюрупинської гімназії, та Репетуна Олександра, учня Цюрупинської СШ І-ІІІ ст. № 2 ( керівник Гордійчук В.М.).

Як завжди, результативно на обласних конкурсах користувачів персональним комп’ютером, WEBдизайну виступили вихованці Ткаченко О.О.: Миргородський Андрій, учень 9-го класу Цюрупинської СШ І-ІІІ ст. №2, та Добромислов Ілля, учень 5 кл. Цюрупинської гімназії, посіли ІІІ місця; Альохін Михайло, учень 9-го класу Цюрупинської СШ І-ІІІ ст. №2, отримав заохочувальний диплом на обласному конкурсі з WEBдизайну.

Вихованець радіооператорського гуртка, учень Козачелагерської ЗОШ І-ІІІ ст. Чабанов Вадим здобув заохочувальний диплом за розробку «Дозатор вологості грунту» на обласному конкурсі «Радіоелектроніка» ( керівник Чепурний В.В.).

Вдало виступили картингісти, учні Раденської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованці СЮТ, на відкритих районних змаганнях з картингу у Голопристанському районі «Золота осінь – 2015». В особистій першості Компанієць Владислав посів І місце, а команда у складі Іваненка Гліба та Компанійця Владислава виборола ІІІ місце.

Відповідно до наказу № 95 від 27.10.2015 р. КЗ «Центр науково-технічної творчості учнівської молоді» при підведенні підсумків обласного заочного конкурсу комп’ютерної графіки та анімації Цюрупинській район зайняв ІІ місце в області. Нагороди за І місце отримали Миргородський Андрій та Альохін Михайло, за ІІ місце – Миргородський Андрій й Добромислов Микола, за ІІІ місце – Кузьменко Дмитро і Добромислов Микола, вихованці гуртка «Користувачі ПК» (керівник Ткаченко О.О.).

Були підведені підсумки обласної виставки зі стендового моделювання військової техніки, присвяченої Дню Збройних Сил України. Вихованці гуртків початкового технічного моделювання та автомодельного отримали дипломи І ступеня – Параскевич Олександр та Царюченко Микита, учні 5 кл. Цюрупинської гімназіЇ, (керівник Гордійчук В.М.), диплом ІІ ступеня – колектив гуртка ПТМ, диплом ІІІ ступеня – Гордійчук Андрій, учень 5 кл. Цюрупинської гімназіЇ, (керівник Гордійчук Т.В.).

Також у заочному конкурсі юних конструкторів, винахідників та раціоналізаторів наш район за підсумками двох турів виборов І місце. Переможцями стали Гордійчук Микола, учень Цюрупинської гімназії, та Товарницький Роман, учень спеціалізованої школи-інтернату, вихованці автомодельного гуртка( керівник Гордійчук В.М.).

Пишаємося нашими талановитими дітьми та бажаємо їм нових злетів і перемог у нових конкурсах з науково-технічної творчості!

Тетяна Гордійчук, методист СЮТ

/Files/images/СЮТ 1.jpg/Files/images/СЮТ 2.jpg/Files/images/СЮТ 3.jpg/Files/images/СЮТ4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 391

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.