Конкурс "Учитель року-2018"

Конкурс «Учитель року-2018»

Завершився І тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», фінал якого проходив на базі Олешківської СШ І-ІІІ ст. № 2.

Свою педагогічну майстерність та фаховий рівень представили педагоги Павич О.М. (Олешківська СШ І-ІІІст.№4). Савельєва О.О. (Олешківська СШ І-ІІІст. №2) у номінації «Українська мова та література»; Гарбаренко І.І.. (Олешківська гімназія) у номінації «Німецька мова», Нагула В.В. (Щасливська ЗОШ І-ІІІ ст.), Степановський О.А. (Козачелагерська ЗОШ І-ІІІст.) у номінації «Фізична культура». Конкурс проходив у три етапи: І - тести, методичний практикум, практична робота; ІІ - проведення уроків; ІІІ - презентація власної педагогічної діяльності та представлення освітнього проекту.

Усі конкурсанти предстали перед журі як багатогранні, яскраві особистості, як справжні професіонали своєї справи, які перебувають у постійному творчому пошуку. Усі присутні переконались, що вчитель – це покликання душі і серця, не лише професія - це мистецтво.

За результатами конкурсу визначено переможців: Нагула В.В.(Щасливська ЗОШ І-ІІІст.), Павич О.М. ( Олешківська СШ І-ІІІст.№4), лауреатами стали Савельєва О.О.(Олешківська СШ І-ІІІст. №2), Гарбаренко І.І. (Олешківська гімназія). Учасники були нагороджені грамотами відділу освіти, подарунками. Завідувач ОРМК Павлова О.В. вручила сертифікати на суму 1200 грн. переможцям конкурсу.

Бажаємо подальших перемог у наступних етапах всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2018»!

Лілія Канівець, заступник завідувача ОРМК

Кiлькiсть переглядiв: 469

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.