Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу на кращий стан фізичного виховання в ДНЗ

Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу на кращий стан фізичного виховання в ДНЗ

Відповідно до Положення про Всеукраїнський огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання у дошкільних навчальних закладах, з метою підвищення якості освітнього процесу , стимулювання педагогічних колективів до творчої роботи з фізичного виховання у жовтні-грудні ц.р. проведено районний етап конкурсу на кращий стан фізичного виховання у дошкільних навчальних закладах району.

У районному етапі конкурсу взяли участь 3 дошкільні навчальні заклади .

12 грудня ц.р. журі визначило переможців огляду-конкурсу: І місце за погодженням із організаційним комітетом посів ДНЗ №2 Олешківської міської ради (інструктор з фізичної культури Спільна Ю.Ю.); ІІ місце - ДНЗ №3 Олешківської міської ради (інструктор з фізичної культури Чиньона В.В.); та ІІІ місце - Виноградівський ДНЗ «Барвінок» Виноградівської сільської ради ( інструктор з фізичної культури Коваленко Н.І.).

Під час підсумкової наради директорів закладів дошкільної освіти 14 грудня ц.р. переможців та лауреатів огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання у дошкільних навчальних закладах нагороджено грамотами відділу освіти сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації. Приємно зазначити, що у практичній роботі кожного колективу-учасника конкурсу, є свої відкриття , знахідки, які позитивно впливають на якість фізкультурно-оздоровчої роботи в закладі.

Матеріали переможця - ДНЗ №2 Олешківської міської ради подано на розгляд журі обласного етапу огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання у дошкільних навчальних закладах у лютому 2018 року.

З відеоматеріалами ДНЗ № 2 можна ознайомитися за покликанням wym-1513593373801

Бажаємо колективу дошкільного навчального закладу№2 Олешківської міської ради перемоги в огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання у дошкільному навчальному закладі.

Світлана Альохіна, методист ОРМК

Кiлькiсть переглядiв: 656

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.