Родинне свято в Олешківському ДНЗ №6 «Казковий»

25 квітня 2018 року у Олешківському дошкільному навчальному закладі №6 «Казковий» відбулося видовищне родинне свято, присвячене Дню матері та Міжнародному дню сім’ї.

Родина і заклад дошкільної освіти – два суспільні інститути, які закладають у малюкові фундамент майбутнього патріота своєї держави. У них одна мета – виховати здорову, соціально адаптовану, усебічно розвинену дитину.Мабуть найціннішим скарбом для кожної людини є родина. А у дошкільному дитинстві другою родиною для дошкільнят стає дитячий садок з люблячими і терплячими педагогами, які ознайомлюють дітей з оточуючим світом, правилами життя в ньому. Єднають ці родини не лише буденні справи, а й свята, особливо ті, що називаються родинними. Саме таке родинне свято під гаслом «Без сім’ї немає щастя на землі» відбулося 25 квітня в Олешківському ДНЗ № 6. У цьому святі взяли участь 26 родин. Зміст свята спонукав батьків замислитися над тим, чи все вони роблять для того, щоб їх дитина зростала гідною людиною, а дружня, радісна атмосфера свята сприяла зближенню родин з дошкільним закладом.

На святі лунали пісні про найрідніших людей: матерів і батьків, бабусь та дідусів. Кожне слово, кожен вірш, які промовляли малі артисти, звучали дуже щиро, бо були звернені до найулюбленіших і найрідніших їм людей. Мами, тата, бабусі і дідусі разом з дітьми брали участь у веселих іграх, жартівливих інсценівках.

Атмосфера сімейного затишку невимушено запанувала на святі, коли матусі заспівали колискових своїм малюкам.

Яскравим моментом свята був виступ мам з піснею інсценівкою «Діти – це квіти». На родинному святі промінець добра і любові торкнувся кожного серця і дорослих, і дітей.

На згадку про свято його ведучі подарували кожній сім'ї ляльку мотанку, яка за народним повір'ям є берегинею роду і символом зв'язку між поколіннями.

Як велика ріка бере початок і силу з малого джерела, так і наша держава починається з родини і якщо зміцніє хоч одна родина - міцніша стане наша Україна. Саме на згуртування, зміцнення родин було спрямовано родинне свято у дошкільному закладі.

Методист ОРМК Альохіна С.В.

/Files/images/Родинне свято 2.JPG /Files/images/Родинне свято 3.JPG /Files/images/Родинне свято 4.JPG /Files/images/Родинне свято 5.JPG /Files/images/Родинне свято 6.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 522

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.