Олешківському ДНЗ №7 "Золотий ключик" - 40 років

Радісну подію відзначили 25 травня 2018 року у ДНЗ №7 Олешківської міської ради - 40 років з дня народження. Дошкільний навчальний заклад було засновано у 23 травні 1978 року.

Першим завідувачем дитячого садка була Шовенко О.І. З 1994 року дошкільний навчальний заклад очолювала Юрченко Т.А., а з 2003-2006 рр. - Охременко І.А .

У 2006 році завідувачем дошкільного навчального закладу «Золотий ключик » була Голуб Т.С.

З 2011 р. колектив закладу дошкільної освіти очолює Кушніренко Тетяна Василівна.

У ясла- садку функціонує 6 груп; охоплено 141 дитину дошкільного віку. У закладі працює 13 педагогічних працівників; 17 –технічного персоналу.

Хто мав нагоду побувати у цьому ясла-садку, неодмінно погодиться, що кожна група тут-це комфорт і затишок, неповторний куточок іграшок і природи, чарівний світ книги і навчальна база, де кожен малюк може вибрати собі заняття до вподоби. І беззаперечно, тут працюють добрі, люблячі вихователі.

На святі було по-родинному затишно, цікаво Привітати іменинників завітало чимало друзів, гостей, зокрема, ветерани дошкільної освіти, вихованці садочку, батьки.

Серед почесних гостей-голова Олешківської районної державної адміністрації Кравченко –Скалозуб О.В., заступник міського голови Петриченко О.М, начальник управління освіти, культури, сімї, молоді та спорту Зарівний О.Г.

На День народження прийнято ходити з подарунками. Це правило дотримали всі запрошені. Окрім грамот та подяк для колективу та окремих працівників, колектив та дошкільнята отримали й цінні подарунки.

Ведучі заходу запросили гостей переглянути концертну програму-справжнє свято за участю вихованців та педагогів. Здивував гостей і «казковий » торт, який згодом перетворився у чудові сувеніри.

Хочеться вірити, що заклад дошкільної освіти №7 «Золотий ключик» переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для наступних поколінь педагогів.

Методист ОРМК Світлана Альохіна

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.