Районний семінар учителів фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни"

18 жовтня 2018 року на базі Олешківської СШ І-ІІІст №2 відбувся районний семінар вчителів фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни" з теми «Формування в учнів ціннісного ставлення до здоров’я на засадах компетентнісного підходу з використанням ігрових методів на уроках фізичної культури та курсу «Захист Вітчизни». Програма семінару була насиченою та представлена як теоретичним, так і практичним блоками.

У ході семінару напрацювання школи з питань розвитку здорового способу життя та популяризації спорту серед учнівської молоді представила керівник шкільного методичного об’єднання учителів фізичної культури закладу Дядченко Н.В. Як результат - заклад освіти у цьому н.р. обрав за мету впровадження олімпійського руху в освітній процес. Цікаво та змістовно провів спільно з вчителям фізичної культури майстер клас з організації ігрової діяльності на уроках зі спортивного орієнтування вчитель Варакса О.М.. Проведені уроки вчителів фізичної культури Павленка В.Є.(4 клас), Веремієнка А.П. (10 клас) отримали схвальну оцінку від присутніх. Вчитель курсу «Захист Вітчизни» Краєвський М.В. представив оновлений навчальний кабінет та висвітлив результати військово-патріотичного виховання учнів засобами дитячо-юнацької військово-патріотичної гри («Сокіл) «Джура».

Крім того відзначено подякою управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Олешківської РДА голову районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури, вчителя Козачелагерської ЗОШ І-ІІІст. Гопкало Л.Г. за активну участь у національному конкурсі - премії Global Teacher Prize Ukraine – 2018, яка ввійшла до 50 кращих вчителів України.

Учасники семінару дали схвальну оцінку заходу та закріпили набуті знання під час теоретичного блоку з елементами тренінгового заняття «Компетентнісний підхід до фізичного виховання учнів Нової української школи», а також окреслили основні вимоги до проведення спортивних заходів, змагань у районі. Л.Канівець заступник директора ОРМК

/Files/images/Фіз-ра 10.jpg /Files/images/Фіз-ра 11.jpg /Files/images/Фіз-ра 12.jpg /Files/images/Фіз-ра 13.jpg /Files/images/ФІз-ра 2.jpg /Files/images/Фіз-ра 3.jpg /Files/images/Фіз-ра 4.jpg /Files/images/Фіз-ра 5.jpg /Files/images/Фіз-ра 6.jpg /Files/images/Фіз-ра 7.jpg /Files/images/Фіз-ра 8.jpg /Files/images/Фіз-ра 9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.