Засідання Асоціації фізкультурно-оздоровчого напрямку на базі Олешківського ДНЗ № 2 «Світлячок»

Турбота про здоров'я та фізичний розвиток дітей завжди була і буде пріоритетним завданням педагогів і батьків. І наш мудрий український народ недарма стверджує, що у здоровому тілі – здоровий дух.

Перше засідання асоціації інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти міста та району, яке відбулося 29 листопада 2018 р. на базі Олешківського ДНЗ №2 розпочалось з цікавої теми «Використання фітбол – гімнастики в розвивальній педагогіці дошкільників».

Методист Олешківського районного методичного кабінету Альохіна С.В. познайомила присутніх з нормативними документами щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми в Новій українській школі.

Пізнавальною була практична частина засідання: перегляд відеопрезентації «Можливості використання фітбол-м’яча в розвивальній педагогіці оздоровлення», відеоролик щодо використання футбол-м’ячів на заняттях з фізичного виховання, які підготувала керівник асоціації, інструктор з фізкультури Олешківського ДНЗ №2 Спільна Ю.Ю.

Інструктори з фізкультури Олешківських ДНЗ № 1, 3, 6, 7, Раденського ЗДО та вихователі Н. Маячківських ДНЗ №1, 2, 3 закладу поділились досвідом роботи з даного питання, презентували вправи з фітбол-м’ячами, які можна використовувати з дошкільнятами під час індивідуальної, гурткової робота та у ході занять.

Разом із Спільною Ю.Ю. інструктори з фізичної культури закладів дошкільної освіти виконали комплекс загальнорозвивальних вправ з фітболами для старших дошкільників.

Методист ОРМК С. Альохіна

/Files/images/Фото ДНЗ №2 2.JPG /Files/images/Фото ДНЗ №2 3.JPG /Files/images/Фото ДНЗ №2 4.JPG /Files/images/Фото ДНЗ №2 5.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 600

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.