Випускне свято в ДНЗ №3 «Сонечко» м.Олешки

Минулого тижня у дошкільних навчальних закладах закладах нашого міста Олешки пройшли випускні вечори. Нам випала нагода побувати в ДНЗ №3 «Сонечко» Олешківської міської ради на випускому святі в старшій групі.

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з улюбленими друзями та добрими й дорогими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Цього дня гостей зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів, повітряних кульок, цукерок та іграшок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

І от вихователі старшої групи Савченко О.О., Дрозд С.В. оголошують про початок випускного свята та запрошують до зали своїх вихованців. За декілька секунд усі вони, святково вбрані, з’явилися перед глядачами. І всі батьки, без винятку, підійшли до вибору святкового одягу з натхненням. Хлопчики в елегантних ділових костюмах з краватками , а випускниці, мов маленькі моделі, у надзвичайно красивих білих платтях із фіолетовими прикрасами та із зачісками. Усі вони, тримаючись за руки, продефілювали по залі перед своїми рідними.

Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Досить хвилюючим та оригінальним був танок дівчаток , які були у ролі ляльок.

Зрештою, батьки випускників подякували адміністрації закладу, вихователям та зазначили, що пройшли дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого та дивовижного, які допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому. Цього дня діти, урочисті та схвильовані, прощаються з дитячим садком та зовсім скоро стануть школярами, першокласниками НУШ. Наприкінці випускного свята вихователі вручили майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи та фотоальбоми на згадку про роки, проведені в дошкільному закладі . На завершення свята діти вийшли надвір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться…

Методист ОРМК Альохіна С.В.

Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player. ДНЗ №3

Кiлькiсть переглядiв: 524

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.