Майстер-клас музичного керівника Авдєєвої О.А.

10 березня 2020 року на базі Олешківського ДНЗ №6 Олешківської міської ради проведено майстер-клас для музичних керівників закладів дошкільної освіти за темою «Використання ігрових ситуацій та казкових сюжетів для розвитку музичних здібностей дошкільників», який провела музичний керівник Авдєєва О.А.

Вихователь-методист закладу Канівець Тетяна Василівна у своєму виступі звернула увагу на особливості розвитку музичних здібностей дітей у дошкільному віці.

Музичний керівник Ольга Анатоліївна запропонувала переглянути відеозапис власного досвіду роботи з дошкільнятами різного віку та провела цікаві вправи з учасниками майстер-класу.

Учасники майстер-класу із великим задоволенням переглянули дитячі виступи (різноманітні таночки, інсценівки) як результат роботи музичного керівника з теми майстер-класу.

Для учасників заходу також було організовано виставку найкращих методичних посібників педагога та обладнання, виготовленого Авдєєвою О.А.

По завершенню, музичні керівники закладів дошкільної освіти висловили окрему подяку організаторам та музичному керівнику Авдєєвій Ользі Анатоліївні за змістовність та ефективність проведеного заходу.

Методист ОРМК Альохіна С.В.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 401

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.