он-лайн конференція для вчителів природничих дисциплін

24 квітня 2020 р. на платформі Zoom Олешківського районного методичного кабінету Олешківської районної ради відбулась он-лайн конференція для вчителів природничих дисциплін з теми «Використання інтерактивної дошки Padletв організації дистанційного навчання»

Розвитку інформаційно-цифрових компетентностей педагогів сприяв виступ Ірини Андріївни Охременко, методиста ОРМК, яка акцентувала увагу на важливості створення середовища електронного навчання у навчальному закладі.

Ірина Андріївна ознайомила учасників конференції з Інтернет сервісом Padlet board, технологією створення інтерактивної дошки Padlet та її застосування, продемонструвала в режимі он-лайн власноруч створену дошку з інформацією для організації дистанційного навчання, розкрила особливості наповнення он-лайн уроків програмовим навчальним матеріалом, завданнями для учнів, лабораторними дослідами, навчальними фільмами, корисними посиланнями з мережі Інтернет тощо.

Вчителі мали змогу в онлай-режимі відпрацювати організацію зворотнього зв’язку з учнями по виконанню ними завдань, розміщених на інтерактивній дошці, потренуватися у створенні фреймів та використанні інструментів сервісу Padlet board.

За результатами навчання учителі створили власні дошки та надіслали їх модератору конференції.

Кiлькiсть переглядiв: 349

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.