/Files/images/емблема.png Патріотизм-серцевина людини,

основа її активної позиції

В. О.Сухомлинський

Колективи дошкільних навчальних закладів району спрямовують свою педагогічну діяльність на формування всебічно розвиненої, духовно багатої та патріотично налаштованої особистості. Педагогами створено систему правового виховання, яка сприяє підвищенню якості громадянської активності дошкільників. Адже в наш час актуальними є такі духовні орієнтири, як моральність, чистота мислення і серця, культура і духовність.

/Files/images/Каравай.pngЗ метою підвищення якості дошкільної освіти, забезпечення її сталого інноваційного розвитку в Цюрупинському районі з 2 квітня по 26 травня 2015 року проводиться онлайн-марафон із патріотичного виховання дітей дошкільного віку «Ми - маленькі патріоти України». Вікриття онлайн-марафону відбулося у Цюрупинському ДНЗ №2 ( завідувач Батура К.В.), у якому взяли участь Цюрупинський міський голова Плотніков В.Ф., голова Цюрупинської районної ради Снігур Л.О., начальник відділу освіти райдержадміністрації Буганов К.М.

/Files/images/пісня.pngВихованці садочка зворушливо виконали гімн України, пісню «Козачата» та українські таночки «Гопак» і «Рушничок». Яскравим моментом свята став флешмоб «Парад вишиванок» за участю батьків та дітей, що символізував красу української родини.

Для учасників проекту лунала українська народна музика у виконанні учнів Цюрупинської музичної школи.

У рамках онлайн-марафону 05 травня 2015 року у дошкільних навчальних закладах відбудеться конкурс дитячого малюнку на тему «Ми військовим шлем привіт!», метою якого є підтримка талановитих дітей та надання можливості їм показати, якою вони бачать свою державу у майбутньому.

Цюрупинський ДНЗ№2 передав естафету патріотичного онлайн-марафону Цюрупинському ДНЗ № 3 та побажав колективу закладу продовжити добру традицію – сіяти зерна любові, гордості за нашу рідну землю в серцях батьків і дітей.

Репортажі проведених заходів онлайн-марафону будуть розміщуватися на сайті Цюрупинського районного методичного кабінету у розділі «Виховуємо патріота України».

Методист з дошкільної освіти ЦРМК С.В.Альохіна

Кiлькiсть переглядiв: 1558

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.