Звіт

діяльності директора Кринківської загальноосвітньої школи І-ІІступенів

Цюрупинської районної ради Херсонської області

Горбачової Галини Семенівни

Горбачова Галина Семенівна, 1955 року народження, має повну вищу педагогічну освіту за спеціальністю вчитель математики, працює директором Кринківської ЗОШ І-ІІ ступенів з 1992 року, загальний педагогічний стаж- 41 рік. Пройшла курси перепідготовки директорів шкіл у 2010 році при Херсонській академії неперервної освіти.

Галина Семенівна має достатню теоретичну підготовку, володіє методикою управлінської діяльності педагогічним колективом. Її діяльність спрямована на активізацію діяльності колективу та людини шляхом створення належних умов для прояву та розвитку творчого потенціалу і грунтується на засадах демократизму й гуманізму. Активно залучає педагогів до опанування прогресивними технологіями навчання, орієнтування в сучасному інформаційному науково-педагогічному просторі, творчої активності і системного саморозвитку вчителів.

Галина Семенівна постійно турбується про підвищення свого фахового рівня шляхом вивчення передового педагогічного досвіду директорів шкіл та наполегливою роботою з джерелами знань. Вона хороший педагог, в своїй роботі повсякденно опирається на думку і досвід колективу і є хорошим наставником учителів і учнів.

Горбачова Галина Семенівна володіє високою культурою спілкування з колективом, проведення нарад і засідань, розгляд листів і усних заяв батьків.

Завдяки налагодженій взаємодії з громадськістю та батьками і спонсорської допомоги поповнюється матеріально-технічна база школи. Поважає людей, стримана, чуйна і доброзичлива до них, уміє слухати і чути вчителів, завжди відчуває „пульс” шкільного колективу. Користується повагою серед вчителів, батьків та учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 897

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.