Звіт про роботу завідувача Костогризівського ДНЗ

Хільченко Юлії Вікторівни

/Files/images/Хільченко Ю В..pngУпродовж звітного періоду освітня робота в Костогризівському дошкільному навчальному закладі була спрямована на створення необхідних умов для охорони життя та зміцнення здоровя дошкільників та їх всебічного розвитку.

Проектна потужність ясла-садка – 160 місць, розраховане на 7 групових приміщень. До 2010 року в закладі функціонувало 2 вікові групи: ясельна та змішана група, у листопаді місяці 2011 року в ясла-садку було відкрито третю додаткову групу, що дало змогу покращити показники охоплення дітей на території Костогризівської сільської ради та забезпечило 100% охоплення дітей 5- річного віку дошкільною освітою.

Протягом 2011 – 2015 років педагогічний колектив Костогризівського ясла – садка вирішував ряд проблем, серед яких пріоритетними визначено:

- формування життєвої компетентності дітей дошкільного віку; - партнерство та взаємодія між педагогами, батьками та дітьми; - підвищення теоретичного рівня та фахової підготовки педагогів.

Згідно зі штатним розписом ,заклад укомплектований обслуговуючим персоналом. Дошкільний навчальний заклад входить до складу Асоціації з художньо-естетичного напрямку, де презентувався досвід роботи з тем: «Розвиток мовленнєвої культури дітей через театралізовані ігри» «Роль музики у розвитку творчих здібностей дітей дошкільного віку».

У Костогризівському ясла-садку вихователями активно проводиться гурткова робота, працюють чотири гуртки: «Паперові фантазії», «Школа шляхетності», «Веселий пензлик», «Віконечко в природу», у яких за інтересами охоплено 65% дітей. Один раз на квартал проводиться виставка дитячих робіт.

ДНЗ забезпечує дітей якісним, збалансованим харчуванням. Середнє виконання норм становить 95%.

Адміністрацією, педагогічним колективом проводиться певна робота щодо створення безпечних умов життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу,проводиться роз’яснювальна робота з батьками. Щорічно планується проведення в жовтні та квітні «Тиждень безпеки життєдіяльності дітей», дні ЦО.

За звітний період адміністрацією ДНЗ було залучено бюджетних коштів для зміцнення матеріально-технічної бази на суму 121900грн, спонсорської допомоги на суму 12800грн., усього на суму 134700грн. Планується відкриття музичної зали для проведення музичних свят спортивних змагань, занять з фізичної культури.

За результатами роботи дитячого садка за звітний період 2011 – 2015 рр. можна зазначити, що в ясла – садку створені умови для виховання та розвитку дітей дошкільного віку. Педагогічний колектив готовий працювати в умовах оновлення,задовольняти потреби громадян у здобутті дошкільної освіти та має потенційні можливості для подальшого удосконалення навчально-виховного процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 797

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.