Звіт заступника директора з НВР Цюрупинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Фролової Лариси Леонідівни

Розпочала свою професійну діяльність у Цюрупинському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті з 1995 року вчителем, а з 1996 року – заступником директора з навчально-виховної роботи .

Враховуючи вимоги сучасного суспільства у задоволені потреб громадян, держави у допрофесійній і професійній освіті, поглибленні базової трудової підготовки школярів 10-11-х класів, відповідно їхніх бажань та творчого потенціалу головними завданнями педагогічного колективу працівників Цюрупинського МНВК є:

- забезпечення реалізації і прав учнів старшого шкільного віку на професійну освіту на рівні державних стандартів;

- створення умов для підготовки учнів за напрямами: водій автотранспортних засобів категорії «В», «С» і «С1», користувач ПК, кулінар, швачка;

- організація професійного консультування для учнів;

- формування і розвиток соціально-зрілої, творчої особистості з у усвідомленою громадянською позицією, почуттям національної самосвідомості, особистості підготовленої до професійного самовизначення.

У 2014 році підвищила кваліфікацію на курсах заступників директорів з навчально-виховної роботи у КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради. В управлінській діяльності надаю пріоритет організації перспективної та поточної роботи всіх підрозділів закладу, яка ґрунтується на основі науково-теоретичної підготовки та знаннях методики організації навчально-виховної роботи. У роботі дотримуюся об’єктивності, поваги та доброзичливого ставлення до учнів та колег.

У своїй трудовій діяльності використовую передовий педагогічний досвід, інноваційні та інтерактивні технології навчання. Добре знаю психологію педагогічного колективу, тому знаходжу підхід до кожного учня та працівника комбінату. Принципом роботи є дисциплінованість, порядок, творчий підхід до справи, демократичність.

У межах педагогічного навантаження викладаю в навчально-виробничому комбінаті правила Дорожнього руху та основи безпеки руху.

Одним із головних напрямків творчої діяльності визначила методичне забезпечення навчально-виховного процесу. Проведення обласного семінару «Внутрішній контроль як засіб підвищення ефективності навчально-виховного процесу» (2013 рік), участь та підготовка у проведені виїзного засідання колегії Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Херсонської облдержадміністрації в Цюрупинському районі (2014 рік) на базі Цюрупинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату підтвердили плідну і системну роботу педагогічного колективу з координації зусиль усіх працівників, зосереджені його уваги на вирішенні конкретної педагогічної проблеми з метою підвищення ефективності й результативності навчально-виховного процесу.

З метою підвищення свого професійного рівня приймаю активну участь у проведені семінарів. У 2013 році була учасником роботи обласного науково-практичного семінару «Реалізація обласної науково-методичної проблеми як чинник інноваційного розвитку освіти регіону» та отримала сертифікат.

Кiлькiсть переглядiв: 1086

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.