Характеристика діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Гордійчук Наталії Володимирівни

Гордійчук Н.В. має повну вищу педагогічну освіту, кваліфікація — учитель української мови та літератури. Працює в Ювілейнівській загальноосвітній школі з 1992 року.

З 2008 року Гордійчук Н.В.– заступник директора з навчально-виховної роботи..

У 2014 р. підвищила кваліфікацію у Херсонській академії неперервної освіти на курсах заступників директорів з навчально-виховної роботи, на яких виконала випускну роботу «Інноваційні методи управління навчально-виховним процесом як умова успішної соціалізації».

/Files/images/Гордійчук 2.pngГордійчук Н.В. - досвідчений педагог, має високий рівень науково-теоретичної та професійної підготовки, постійно підвищує фаховий рівень, творчо втілює в практику новітні досягнення педагогіки.

Вона очолила творчу групу вчителів, яка презентувала декілька років поспіль досвід свого колективу у конкурсах «Школа року»

Педагогічний колектив Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів брав участь у ряді конкурсів:

/Files/images/Гордійчук 2.png2009 рік - ІІІ місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа сприяння здоров’ю», обласний тур – ІІ місце;

2010 рік - ІІ місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа – соціокультурний центр села», обласний тур – ІІ місце;

2011 рік - І місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа карєрного зростання», обласний тур – І місце;

2012 рік - І місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа сприяння здоров’ю»; І місце у районному турі конкурсу «Школа року» у номінації «Школа соціального партнерства»; ІІІ місце в обласному турі.

У 2011 році на засіданні районної навчально-методичної ради виступала з доповіддю «Значення моніторингу навчальних предметів у якості освіти», на Колегії директорів у квітні 2012 року презентувала досвід учителів школи початкової ланки «Умови запровадження нового державного стандарту», брала участь у обговоренні і створенні Плану розвитку навчального закладу на 2012-2017 роки, у листопаді цього ж року у межах Брилівського округу надала матеріал для проведення вебінару «Дистанційне навчання у світлі модернізації освіти».

Вона очолювала роботу творчої групи педагогічного колективу школи у районному проекті «Організація неперервної валеологічної освіти у навчальних закладах району»

Має сертифікат учасника семінару для керівників ЗНЗ «Стратегічне управління в школі. Перспективний план, програма розвитку, концепції розвитку, документація», сертифікат учасника семінару для заступників директорів з НВР «Технологія соціального проектування», пройшла спецкурс «Управління інноваційними змінами» (сертифікати № 6923 від 10.04.2014р. та № 290, нак. №19 від 29.01.2015 р.).

Педагог презентувала на сайті «Методичний портал» статтю «Співпраця Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з батьками, громадськими організаціями та шефами», про що свідчать сертифікати від 26.01.2013 року.

Гордійчук Н.В. поважають батьки учнів, односельці та колеги. Вона — врівноважена і доброзичлива людина. Спосіб життя вчителя відповідає моральним та етичним нормам. Педагог дотримується професійної етики, виявляє повагу до колег, підтримує колективні традиції. Серед учнів, батьків, колег, громадськості користується повагою.

Кiлькiсть переглядiв: 1122

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.