Повернутися до звичайного режиму

Характеристика діяльності заступника директора з ВР Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ст. Петрелі Наталії Анатоліївни

Петрелі Наталія Анатоліївна працює заступником директора з виховної роботи протягом 8 років. Вона досконало володіє теорією і практикою управління сучасною школою, є досвідченим педагогом, компетентним у питаннях педагогіки і психології навчання і виховання дітей.

/Files/images/Петрелі 2.pngЦе творчий керівник з активною життєвою позицією, здійснює впровадження сучасних педагогічних технологій у вихованні підростаючого покоління. Здійснюючи контроль і керівництво, методичну допомогу вчителям, Наталія Анатоліївна розкриває реальні можливості кожного педагога, вміло виявляє і підтримує кращий і передовий педагогічний досвід, організовує і постійно відстежує творче зростання кожного класного керівника.

Петрелі Н.А. добре знає родини учнів, їх виховні можливості, активно залучає їх до виховної роботи, систематично проводить спільні заходи. Підтримує тісний контакт з вчителями у вивченні можливостей учнів, рівня їх розвитку в організації виховної діяльності. Урівноваженість, вміння знаходити спільну мову з усіма вчителями, дітьми і батьками учнів дозволили Петрелі Н.А. створити комфортний психологічний клімат у педагогічному колективі, успішно розвивати педагогічну творчість серед класних керівників.

/Files/images/Петрелі 1.pngНайважливішим напрямком у виховній роботі Наталії Анатоліївни є робота над експериментом обласного рівня «Інноваційні підходи до управління навчальним закладом як умова успішної соціалізації дітей та учнівської молоді» за модулем «Ресурсне управління розвитком навчального закладу як одна з умов успішної соціалізації дітей» . У зв'язку з цим важливо відзначити, що даний підхід до виховної роботи актуальний і перегукується з перспективним напрямом сучасної педагогіки, що передбачає пошук шляхів і методів роботи з категорією дітей 4-9 класів з метою розкриття їх можливостей для розвитку і саморозвитку. У школі ведеться робота з виховання здорового способу життя (антиалкогольна, антинаркотична, антитютюнова пропаганда); Петрелі Н.А. має свідоцтво, що засвідчує участь у триденному міжнародному семінарі з превентивного і морального виховання учнів «Майбутнє починається сьогодні.

В рамках реалізації патріотичного виховання проводиться величезна робота в шкільному музеї. Традиційними в школі стали заходи: «Веселі старти», "Соборна Україна», «Нумо, хлопці!», «Вечір зустрічі випускників», урочисті заходи, присвячені Дню Перемоги. Все це сприяє підвищенню результативності виховання учнів, творчим успіхам педагогів.

Петрелі Наталія Анатоліївна постійно займається зростанням своєї професійної майстерності, навчаючись на курсах у Херсонській академії неперервної освіти. Має сертифікат «Проведення превентивної роботи з питань попередження торгівлі людьми», «Сертифікат медіатора шкільної служби порозуміння», «Сертифікат учасника тренінгу «Назустріч пам’яті» .

Вимоглива, тактовна, любляча свою справу, Петрелі Н.А. користується заслуженим авторитетом серед колег, учнів та їх батьків.

Кiлькiсть переглядiв: 1259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.