Семінар учителів початкових класів у Виноградівській ЗОШ І-ІІІ ст.

17 лютого 2015 року на базі Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся навчально-методичний семінар учителів початкових класів "Роль школи І ступеня у створенні соціалізуючого освітнього простору".

З вітальним словом до учасників семінару звернулася директор закладу Цілинко Ольга Миколаївна, яка розповіла про його традиції.

У ході теоретичної частини розглянуті наступні питання:

1. Особливості соціалізації дитини молодшого шкільного віку в умовах впровадження нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти.

Левицька І.В., методист ЦРМК

2. Ігрова діяльність як засіб ефективної соціалізації учнів школи І ступеня.

Жолоб Т.Т., учитель початкових класів Подо-Калинівської ЗОШ І-ІІІ ст.

3.Використання мультимедійних технологій як одна з умов успішної соціалізації учнів початкової школи на уроці.

Гончаренко С.І., учитель початкових класів Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ст.

4.Виховання як компонент соціалізації особистості молодшого школяра.

Лисенко В.М., учитель початкових класів Цюрупинської гімназії.

У ході практичної частини учителі Виноградівської ЗОШ І-ІІІ продемонстрували досвід своєї роботи по створенню соціалізуючого освітнього простору.

/Files/images/IMG_1082.JPGНа високому методичному рівні проведено урок української мови у 2-А класі Цілинко Валентини Федорівни. Присутні із задоволенням спостерігали за роботою другокласників, під час якої вони вчилися складати текст-опис, висловлювати свою думку.

Цікавим та змістовним був урок-конференція з природознавства у 4-А класі учителя Гур'євої Інни Олегівни. Діти співпрацювали в групах, продемонстрували свої вміння знаходити, аналізувати, використовувати інформацію.

/Files/images/IMG_1098.JPGУ ході уроку українського читання у 4-Б класі вчителя Онопрієнко Лариси Борисівни учні не тільки виконували навчальні завдання, а й вразили присутніх своїм співом.

/Files/images/IMG_1134.JPGРозширене засідання світлиці "Берегиня" (керівник - Коваленко Лариса Олександрівна) за участі учнів 1-4 класів, їхніх батьків, громади села Виноградове, проведене яскраво і змістовно, було присвячене Міжнародному дню рідної мови "А слово наше скупане в любові".

Учасники семінару переконалися, що досвід роботи Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. заслуговує на велику увагу.


З матеріалами семінару можна ознайомитися у розділі "Початкова школа"

Кiлькiсть переглядiв: 378

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.