Учні Козачелагерської ЗОШ І-ІІІ ст. на гірськолижній базі "Сорочин Яр"

Молодці! Так тримати!

8-10 лютого 2016 року в Полтавській області на гірськолижній базі «Сорочин Яр» відбувся відкритий спортивно-масовий захід з популяризації зимових видів спорту для дітей «Олімпійське лелеченя», присвячений ІІ зимовим юнацьким Олімпійським іграм.

У цьому заході взяла участь команда Козачелагерської ЗОШ І-ІІІ ст., у складі якої були учні 6-7 класів. Підготувала спортсменів до змагань учитель фізичної культури, спеціаліст вищої категорії, учитель-методист, відмінник освіти України Гопкало Любов Григорівна.

Діти змагалися у трьох конкурсах: малюнок на тему «Зимові види спорту», слалом-гігант та олімпійська вікторина. Наші учні вибороли ІІ місце в олімпійській вікторині та були третіми в слаломі-гіганті. У підсумку наша команда посіла ІІІ загальнокомандне місце.

У вільний час діти мали змогу удосконалити свої навички катання на лижах (слалом), а також каталися на тюбінгах. Вони отримали позитивні емоції, познайомилися з новими друзями, активно і весело провели час у мальовничому куточку України. Гарного настрою додав також вечір «Херсонщина має талант», які експромтом підготували і провели самі учні.

Дякуємо організатору та натхненнику нашої команди - Гопкало Любові Григорівні. Це людина невтомного характеру, яка всі свої сили, час, уміння віддає дітям, завдяки якій упродовж багатьох років учні нашої школи досягають високих результатів, а також набувають позитивного досвіду в спілкуванні з дітьми з різних регіонів України. Діти її завжди активно підтримують. Молодці! Так тримати!

Руденко Ганна Василівна, заступник директора з виховної роботи Козачелагерської ЗОШ І – ІІІ ступенів

/Files/images/Коз лаг 1.png/Files/images/Коз лаг 2.png/Files/images/Коз лаг 3.png

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.