Відкрите заняття у Цюрупинському ДНЗ № 6

Педагогічний колектив Цюрупинського ДНЗ № 6 обрав за пріоритетний напрямок своєї діяльності пізнавальний розвиток дошкільнят, враховуючи те, що дошкільне дитинство є базовим періодом для формування способів пізнання. Тому кожен педагогічний працівник закладу переймається організацією процесу пізнання дітьми навколишнього світу.

Систематично, послідовно працює над цією проблемою і вихователь, спеціаліст вищої категорії Сердюк Марина Вікторівна. Педагог використовує різноманітні способи організації пізнавальної діяльності дітей та перевагу надає дитячій художній літературі різних жанрів, яка на її заняттях виступає ефективним засобом пізнавального розвитку малюків.

У лютому ц.р. на відкритому занятті Сердюк М.В. продемонструвала свою педагогічну майстерність у налагодженні розвивальної взаємодії з дітьми, творчий підхід у використанні ІКТ.

Присутні на занятті дали високу оцінку роботі вихователя з дітьми, відмітили ефективне впровадження компетентісного підходу до організації освітньо-виховного процесу.

Вихователь-методист Цюрупинського ДНЗ № 6 Т.В. Канівець

/Files/images/Сердюк 1.JPG/Files/images/Сердюк 2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.