Відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури

Відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу

З метою популяризації засад здорового способу життя, розвитку шкільного футболу як наймасовішого виду рухової активності учнів, поширення перспективного педагогічного досвіду, підвищення якості уроків футболу в навчальних закладах з 22 по 25 лютого ц.р. відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.
У заочному етапі конкурсу методичні розробки уроків представили 10 учителів фізичної культури ЗНЗ району.

25 лютого ц.р. на базі Цюрупинської гімназії фіналісти провели відкриті уроки, у ході яких учителі застосували різноманітні методичні прийоми, індивідуальний, диференційований та особистісно орієнтований підходи, інформаційно-комунікаційні засоби, інноваційні методики, що сприяли підвищенню мотивації учнів та спонукали їх до активної роботи.

Журі визначило переможцями конкурсу у загальному заліку
Гузенка Віктора Володимировича, учителя фізичної культури Ювілейнівської ЗОШ І-ІІІ ст. (І місце); Віннікова Олега Вікторовича, учителя Брилівської ЗОШ І-ІІІ ст. (ІІ місце). Перемога у І турі Всеукраїнського конкурсу - результат кропіткої роботи вчителя, методичного об’єднання та адміністрації школи.

Бажаємо Гузенку Віктору Володимировичу невичерпної енергії, творчого натхнення і гідно представити наш район у ІІ турі конкурсу.

Ірина Спільна, методист ЦРМК


Галерея "І тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок з фізичної культури"

Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.