Засідання творчої групи в Олешківському ДНЗ №7

Засідання творчої групи вихователів-методистів ДНЗ в Олешківському ДНЗ№7

3 листопада ц.р. на базі Олешківського ДНЗ №7 «Золотий ключик» (завідувач Кушніренко Т.В.) відбулося засідання творчої групи вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів району.

Керівник творчої групи Храпійчук В.С., ознайомила присутніх із планом роботи на 2017-2018 н.р. У методичному діалозі з проблеми «Впровадження інноваційних педагогічних технологій в процесі моніторингових досліджень якості дошкільної освіти» взяли участь вихователі-методисти Олешківських дошкільних навчальних закладів №№ 1, 2, 3, 6, Виноградівського, Раденського та Ювілейнівського ясла-садків.

На засіданні з питання щодо організації та виконання норм харчування в дошкільних навчальних закладах району виступив начальник Цюрупинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Бабійчук П.М.

Методист ОРМК Альохіна С.В. ознайомила вихователів-методистів зі змінами, внесеними до Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту» та проаналізувала особливості освітнього процесу в початковій школі у рамках концепції «Нова українська школа».

Підводячи підсумки засідання, керівник творчої групи Храпійчук В.С. окреслила перед вихователями-методистами завдання до наступного засідання.

Світлана Альохіна, методист ОРМК

Кiлькiсть переглядiв: 419

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.