Формування культурно-гігієнічних навичок у дітей дошкільного віку

Наразі надзвичайної ваги й актуальності набуває проблема зміцнення й покращення здоров’я дітей, урізноманітнення їхньої життєдіяльності фізкультурно-оздоровчими розвагами, іграми-подорожами, квестами тощо.

25 листопада 2020 р. на платформі ZOOM проведено веб-консультацію для вихователів закладів дошкільної освіти, де було представлено досвід роботи інструктора з фізичної культури ДНЗ № 2 Олешківської міської ради Ярохіної Тетяни Володимирівни, яка є молодим, але дуже креативним педагогом.

Консультант ЦПРПП Альохіна С.В. зупинилася на вимогах щодо організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти на період карантину та особливостях формування культурно-гігієнічних навичок у дошкільників.

У реалізації програмових вимог організації освітнього процесу педагогічний колектив Олешківського ДНЗ № 2 (завідувач Батура К.В.) визначив правильний баланс між дієвою підтримкою навчання й доброго самопочуття дітей, з одного боку, і дотримання заходів з охорони здоров’я, з іншого боку.

Гнучкість та готовність до дистанційного виконання нових завдань – важливе новоутворення педагогів закладу.

Самоосвітня діяльність реалізується педагогами ДНЗ № 2 м. Олешки на інтернет-ресурсах у формі вебінарів, онлайн-консультацій, дистанційних занять тощо.

Світлана Альохіна, консультант ЦПРПП

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.